I’m ready to party!

1 blogKen je dat gevoel dat je elke dag wilt feesten, zeker nu het eerste zonnetje al is komen piepen? Een feest is altijd leuk, maar met de hulp van leuke accessoires en hapjes kan je je droomfeest organiseren. Daarom heb ik voor jullie enkele leuke party ideas uitgezocht! 

Wil je je glazen een extra touch geven? Dan is dit een handig middeltje. Hoe ga je te werk?

Eerst neem je een schaaltje en je doet er een beetje appelsiensap in (je kan het ook met chocoladesaus doen). Dan dop je de rand van een leeg glas in het schaaltje met sap en vervolgens in de gekleurde korreltjes. Zo krijg je een mooi je rand op je glas en het is ook nog eens lekker!

2 blog

Hou je het liever gezond, dan is dit misschien een leuk idee. Het is eenvoudig, maar ziet er super tof uit! Het enige wat je nodig hebt is een watermeloen, selder, houten stokjes en nog fruit naar keuze.

Eerst  snij je de watermeloen in 2. Doe al het vruchtenvlees eruit,  je kan er nog bolletjes van maken voor op je fruitsaté. Maak daarna 3 gaatjes onderaan in de schil van de watermeloen. Doe blauwe besjes in die helft van de watermeloen, dat stelt dan zogezegd houtskool voor. Steek dan houten stokjes in de bovenste laag van de schil van de watermeloen, zodat het lijkt op een barbecue-ijzer. Vervolgens heb je de selder nodig. Neem 3 sterkte selderstengels en steek ze in de 3 gaatjes aan de onderkant van de watermeloen, zodat die kan rechtstaan. Om af te sluiten kan je fruitsatés maken en die op en rond de watermeloen leggen. Leg dan tot slot de andere helft van de watermeloen een beetje schuin, zo krijg je een afdakje en je fruitbarbecue is klaar!!

3 blog

Voor decoratie kan je klassiek kiezen zoals hieronder. Je kan witte lampionnen en lichtjes op hangen in je tuin om een gezellige sfeer te creëren.  Je kan ook rond een dikke stam van een boom lichtjes hangen en aan de takken kan je een glazen pot hangen met stenen erin en een (nep)kaarsje, dit is vooral ‘s avonds heel gezellig!!

1 blog4 blog

Als je het eerder hip wilt houden kan je glow sticks gebruiken om in je zwembad of zelfs in waterballonnen te doen, wat er in het donker heel cool uitziet!

5 blog 6 blog

Wil je nog meer tips om een feestje te geven, kijk dan hier: https://www.youtube.com/watch?v=n7eiI-jr7V8

Tot volgende zondag! jolien xxx

Een gedachte over “I’m ready to party!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s