beauty hacks!

hallo internettertjes, ik, als meisje, kamp vaak met problemen als bad hair days, puistjes en nog veel meer. maar overlaatst heb ik een aantal geweldige tips gevonden die natuurlijk zijn, helpen en zeer buget vriendelijk zijn! was heeft een meisje nog meer nodig? 

1. eieren

eieren zijn overal te vinden en kosten zeker geen stukken van mensen, maar dat is niet het enige wat ik jullie over eieren ga vertellen ik ben er zeker van dat je na mijn post de kippetjes gaat waarderen! gezichtsmasker: klop eiwit op en smeer het op je huis laat het intrekken tot het lopender word en voilà dit is echt de remedie tegen een vette huid! geen wallen meer! smeer eiwit onder je ogen en je wallen verdwijnen als sneeuw voor de zon! bye bye gespleten punten: meng enkele eieren in je conditioneer met een beetje olijfolie en doe dit op je punten laat het intrekken als een masker en al je beschadigde punten zullen verdwenen zijn!

2. kokos olie

je zelfs olie wat normaal alles vettig en vies maakt zal je lichaam een echte boost geven! en kokos olie ruikt dan ook og eens echt heerlijk! het is de perfecte scheerschuim! gebruik kokos olie inplaats van je normale scheerschuim en je benen zullen stukken zachter zijn, ook help het tegen irritatie na het scheren! deodorant: smeer het 10 min voor je je aankleed onder je oksels en laat het intrekken! het help en is veel gezonder al al die chemische rotzooi die je onder je armen smeert het is ook een geweldige remedie voor irritante velletjes aan de zijkanten van je nagels

3. appel cider azijn

smeer het op je huid voor het slapen gaan als je veel last hebt van acne het droogt je acne help en werkt goed smeer het in je haar en het lost al die stomme knopen op heb je roos op je hoofdhuis? ook hier is het een supermiddel voor!

4. vaseline

ja je hebt me goed gehoord! vroeger gebruikte ik het enkel voor mijn gebarsten lippen maar ik heb ontdekt dat vaseline wel dooreen vrouw uitgevonden moet zijn want multifunctioneel is het zeker! het is goed voor je wimper en help je wimper terug te groeien het help tegen gespleten haarpunten. gewoon je punten insmeren na of voor het douchen smeer het op je polsen voor dat je parfum spuit en je parfum blijft gegarandeerd langer heerlijk ruiken het is ook een super make-up verwijderaar (dit is waarschijnlijk geen woord maar toch!) smeer het op je ellebogen in de winter zodat ze niet uitdrogen

5. aardbeien en bakpoeder

hier is maar 1 ding bij maar ik vond dat jullie het zeker moesten weten! plet een aardbei en meng er bakpoeder onder doe dit goedje op je tanden en laat het intrekken. het maakt je tanden opvallend witter na een paar keer zo dat was het dan weer beste internetters zoals jullie zien zijn er nog steeds geen foto’s maar helaas is het herstel van mijn laptop pas gepland op volgende week maandag! maar ik beloof dat jullie volgende woensdag overladen worden met multimedia! toedels!

—–BO—-

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s