24FitClub Meerhout

herbalife 24 fit club fitness nutrition UK USA nutritional products work outfit-club-level-10-challenge-485
Hey daar, fijn dat je onze blog bezoekt je zult hier wel verschillende en leuke artikels vinden over alles en van alles. Dus ik heb al veel meegemaakt deze voorbije 2 weken, ik had een drukke uitwisselingsweek en nog andere dingen. Heel erg vermoeiend als je het mij vraagt omdat er veel georganiseerd moet worden enz.. Maar daar ga ik het niet over hebben. Vandaag ga ik het over sporten hebben. Sporten, wat is dat? Iedereen kent natuurlijk een sport zoals o.a. voetbal, volleybal, hockey, zwemmen, etc. Maar ik ga het niet over de algemene sporten hebben, neen, over de 24fitclub. Je vraagt je zeker af wat is dat nu weer? Je hebt dus ook extreme sports, je hebt er verschillende van allerlei soorten bv: skieën, skydiven, free running,… Allemaal echt awesome sporten, dat is wat ik ook eens graag zou willen kunnen doen later. Maar er hangt altijd een prijsje aan als je weet wat ik bedoel. Het zou een droom zijn als ik over muren zou springen en een salto erna te doen zonder dat ik tegen de grond val.

Mensen die extreme sporten uitoefenen hebben een goede conditie, dat is dus een probleempje bij mij. Sinds dat ik vanaf september gestopt ben met mijn hobby (volleybal) heb ik een lagere conditie, nadien begon ik ook lui te worden om te gaan joggen wat niet goed is voor je lichaam. Je moet in conditie blijven en iets van beweging uitvoeren. Dus kwam er een vriendin van mij en vroeg om samen onze conditie te verbeteren i.p.v altijd in de zetel te liggen etc.

Ik doe pas vanaf vorige week mee met een ’24FitClub’ samen met mijn vriendin. Je vraagt nu wel af van wat is 24FitClub? Dat is een club georganiseerd door ‘Herbalife’, nu denk je wat is Herbalife? Om op je vraag te beantwoorden, Herbalife is een Amerikaans bedrijf dat voedingsproducten verkoopt. Het richt zich op de gebieden gewichtsverlies, sport, ontbijten en ouder worden. Dus ze produceren middelen zoals (proteïnen) shake’s van verschillende smaken, geuren en kleuren. Ze maken ook pillen op een natuurlijke wijze tegen spierpijn/krampen en allemaal op een gezonde wijze gemaakt.

Om het verhaal kort te maken is er dus elke vrijdagavond een fitclub in Meerhout. Waar je terug op conditie komt en goed gaat sporten, ik voel me toch wel een stuk beter nu, ik voel me energierijker om eerlijk te zijn. Ik vind het ook erg jammer dat ik geen sport meer beoefen want sporten is een van de belangrijkste dingen. Je moet minstens 30-45min per dag iets aan beweging doen. Dus we doen daar eerst een ‘kleine’ opwarming en daarna wat conditietraining, stretchen, en dan nog een spelletje of iets anders. Ooh ja, we krijgen ook een shake op het einde van het product Herbalife. Ik ben er zelf tot nu toe erg trots op, ik vind het chapeau. De begeleider die de oefeningen voor doet is heel erg goed bezig een geeft een goed voorbeeld aan ons.

Ik raad zeker deze 24fitclub aan voor mensen die al lang geen sport meer hebben beoefent en op conditie willen blijven. Toch wel eens om langs te komen op vrijdagen. Je gaat er zelf ook een goed gevoel hebben op het einde.
Persoonlijk dacht ik dat ik het niet ging volhouden tot het einde van de training maar met een beetje doorzettingsvermogen lukt het zeker en vast. Heb je nog meer vragen over deze 24FitClub in Meerhout, je mag gerust reageren op deze post en je krijgt gegarandeert een antwoord!

Het zou ook fijn zijn als u even deze facebook pagina zou liken: https://www.facebook.com/24FitClubMeerhout?fref=ts En wie weet kom ik je wel eens tegen?

Allez beste mensen, ik ga jullie laten en dit was mijn bericht voor jullie 🙂 Nog veel leesplezier. Groetjes,

-Ooleya-

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s