Photo wall

Naamloos

Ben je nog op zoek naar een leuke manier om een muur in je kamer te versieren met foto’s? Lees dan zeker verder! Een paar maanden geleden wilde ik ook foto’s ophangen in mijn kamer op een originele manier en dan heb ik dit bedacht! 

IMG_0704

Ik had besloten om mijn foto’s op een opgespannen schilderdoek te hangen, omdat ik dacht dat het wel leuk zou staan en dat het ook handiger zou zijn. Voor een paar euro’s kan je er één bij Action kopen. Maar je kunt het dus ook gewoon meteen aan de muur doen.

IMG_0707      IMG_0708

De volgende stap is dus om spijkers in het hout van het schildersdoek of in je muur te slaan, waaraan je touw vastmaakt om daarop de foto’s te hangen. Je maakt twee lusjes aan de uiteindes van het stuk touw, die je dan zo aan de spijkers kunt vasthangen. Je kunt zelf kiezen hoeveel touwen je ophangt (hangt af van de grootte van je foto’s) en hoe strak of los je ze hangt.

IMG_0711

Vervolgens kies je foto’s om eraan te hangen. Je kan foto’s van het internet halen, maar natuurlijk ook foto’s van jezelf, ik ben voor een combinatie van de twee gegaan. Met polaroid foto’s zou het ook erg leuk staan! Je kan het ook als inspiratiebord gebruiken, een muur met herinneringen of de foto’s aanpassen aan het seizoen… Bij mij zijn het bijna allemaal zomerfoto’s geworden, omdat dat mijn favoriete seizoen is en ik meteen blij word als ik ernaar kijk! Als je nog op zoek bent naar gelijkaardige foto’s kan je eens een kijkje nemen op mijn Weheartit of Tumblr, die staan namelijk ook vol met van die zomerse foto’s. Dan druk je de door jou gekozen afbeeldingen af als dat nog moet gebeuren en hangt ze vast aan de touwen. Ik heb dit met paperclips gedaan, maar het gaat ook met bijvoorbeeld wasspelden.

IMG_0703

Voor het leukste effect hang je er nog kerstlichtjes rond en je fotobord is klaar!

Dina

2 gedachtes over “Photo wall

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s