Een dagje zwijgen

Heej daar mijn lieve schatties,

Het is vakantie wat over het algemeen betekend dat je kunt uitslapen en niks doen. Klinkt als een luxe leven niet? Voor sommige onder jullie zal het misschien wel niet zo rustig zijn, zoals bij mij waarschijnlijk. Ik ben uit geweest eergisteravond en vandaag had ik een optreden met mijn koorgroep. Resultaat ik ben mijn stem zo goed als kwijt momenteel. En daarom ga ik vandaag een lijstje maken met dingen die je kan doen waarbij je niet hoeft te praten. Ik heb besloten om morgen te starten met een dagje zo min mogelijk praten. Dus moet ik een aantal dingen verzinnen die ik kan doen zonder te praten. Hier komen er 5.

1. Een boek lezen.Trylle: The Complete Trilogy

Ik ben een echte boekenworm maar had de laatste tijd maar weinig tijd om te lezen. Dit anti-spreekdagje is dus de perfecte oplossing. Een paar dagen geleden heb ik ook nog een trilogie in het Engels gekocht (Ja dat is een beetje raar, maar dat ben ik ook.) en die ga ik nu rustig kunne lezen.

Voor de gene onder jullie die nieuwsgierig zijn. De trilogie heet Trylle en ik heb het boek voor een geweldig prijsje kunnen krijgen. 😀 Ook ben ik fan van Amanda Hocking dus dat is nog een plus punt.

2. Een film zien.

Er zijn altijd wel films te vinden die ik wil zien. En zo niet dan begin ik gewoon films te kijken die ik al eens heb gezien. De Cinderella stories zijn daar een perfect voorbeeld van. Ik heb de drie films thuis en kijk ze altijd graag. Ook Disney films vind ik geweldig om te bekijken. Ik weet dit klinkt een beetje kinderachtig maar zo nu en dan moet je gewoon eens een Disney film bekijken vind ik.

3. Schoolwerk maken.

Ik weet het, dit klinkt een beetje stom maar het moet jammer genoeg wel gebeuren. 😥 De hele week na de vakantie steekt al vol testen en anders ga ik alles toch alleen maar uitstellen tot het laatste weekend. Dus eigenlijk komt mijn zwijgdagje wel op het juiste moment.

4.  Gitaarspelen.

Ik speel nu 2 jaar gitaar en ben een paar liedjes aan het uitwerken. Nu kan ik dat rustig doen. Alleen is het wel jammer dat ik nu niet kan meezingen dus waarschijnlijk ga ik alleen tokkels oefenen.

5. Wandelen.

Ik woon op den buiten zoals mijn ouders zeggen dus ik kan lekker wat gaan wandelen. Misschien is de frisse lucht ook wel goed voor mijn keel. Of ik kan wat gaan joggen. Dan werk ik direct ook wat aan mijn (niet bestaande) conditie.

Het leuke aan een dagje zwijgen is dat ik even niemand hoef te antwoorden wanneer ze dingen vragen. Het wordt waarschijnlijk heel rustig thuis morgen. 😉

De quote van deze week heeft dan ook iets te maken met stilte.

Tot volgende week.

xxx Tine

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s