DIY: Personal book

image

Cadeautjes zoeken voor je liefje of beste vriendin: de moeilijkste opdracht ooit. Eventjes geleden ging ik naar Antwerpen en zag ik in de Urban Outfitters een boekje liggen met een hele lieve boodschap op. Ik vond het zo’n leuk boekje dat ik het dan ook heb meegenomen, ik was toch opzoek naar een verjaardagscadeau voor een speciaal iemand dus dit kwam echt op het juiste moment… Enkele dagen na mijn koopje begon ik met het schrijven/tekenen/plakken,…

Hoe begin je nu aan zo’n persoonlijk boekje? Vooraf geef ik je al zeker de tip: zorg ervoor dat jullie, als je vanplan bent het voor je liefje te maken, al een tijdje samen zijn. Anders is het erg moeilijk een heel boekje vol te krijgen. Bij een vriend/vriendin geldt net hetzelfde, als je hem/haar nog maar net kent is het niet zo’n makkelijke klus!
Foto’s
Foto’s zijn altijd heel leuk om achteraf nog eens te bekijken. Plak dus zeker veel foto’s in het boek en wees creatief! Maak kadertjes rond de foto’s met leuke tape, teken iets bij de foto of zelfs op de foto zelf, versier het met een leuke print, knip de foto in een andere vorm,… In de Hema vind je voor enkele euro’s vele leuke dingetjes waarmee je het boekje kan versieren.
Herinneringen
Hou alles bij wat je doet denken aan de persoon of trek wanneer je iets gaat doen met de persoon foto’s als herinneringen aan het mooie moment of als je bijvoorbeeld naar de cinema gaat kan je de cinematickets bijhouden en ook in het boekje plakken. Ik heb in mijn boekje echt de stomste dingen geplakt zoals de verpakking van een cadeautje, een kaartje,… omdat ik dit persoonlijk allemaal heel mooi vond passen in het boekje.
Maak het iets van jou
Probeer het boekje zo persoonlijk mogelijk te maken, hoe persoonlijker hoe beter! Dit zou je zelf toch ook veel leuker vinden? 😉

Als laatste zal ik nog enkele foto’s tonen vanuit mijn boekje. Hopelijk krijg je hierdoor wat inspiratie!
image
50 things i love (about you)
image

Cow van jou
(Mijn tekenkunsten, hahahaha)
image
I love you more than
image

Persoonlijk alfabet
image
image

Korte tekstjes, krantenknipsels,…
image

Things i want to do
image

image
‘Ik hou van jou’ in verschillende talen

image
Kruiswoordraadsel met persoonlijke vragen                                                              (héél leuk om te maken!)

image
‘Liefde is…’

image
Een kaartje met een lief tekstje

image
Quote                                                                                                                                               (Rumi poems zijn zeker een aanrader)
Hier waren enkele foto’s van mijn zelfgemaakt boekje, en hoe ik het heb gedaan. Maar als je vanplan bent ook dit persoonlijk cadeau te maken, maak dan het boekje zeker zoals jij het wilt en wees zo creatief mogelijk! Veel succes ermee!

Tot volgende week 🙂
Xxx Charlotte

3 gedachtes over “DIY: Personal book

    1. Dankjeweeel! Ik heb hem zelf zo goed als helemaal vol gekregen, maar ik heb er heel veel persoonlijks in geschreven enzo dus 🙂 Volgens mij als je er zelf eenmaal aan begint krijg je het wel vol hoor! Maar een fotoboekje is ook wel heel leuk inderdaad! 🙂

      Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s