Favoriete webshops

IMG_1651

Leuke webshops, ik kan er uren op vertoeven! Notitieboekjes, kleren, eten, decoratiespulletjes… I love it all! In deze blogpost toon ik jullie mijn favoriete webshops in elk van deze categorieën.

Books & stationary: Urban Outfitters

Naast kleren voor echte hipsters heeft deze winkel nog een overvloed aan leuke boeken, invulboeken… Wanneer ik rondscrol op de webshop wil ik werkelijk ALLES kopen (of bijna toch). Als je bijvoorbeeld nog op zoek bent naar een leuk cadeau voor iemand zou ik hier zeker eens een kijkje nemen!

Clothing: Forever 21

Een winkel met naar mijn mening veel leuke kleren voor een vrij voordelige prijs! Naast kleren hebben ze ook nog heel veel mooie accessoires en toffe schoenen kom ik er af en toe ook tegen!

Food and drinks: Dille en Kamille

Het lijkt misschien wel raar om eten te bestellen op een webshop maar hier hebben ze veel speciale dingen die je in gewone winkels misschien minder zou tegenkomen. Zo hebben ze speciale soorten thee (waar ik als thee liefhebber zeer enthousiast van word) en bovendien is het losse thee, dus niet in zakjes, iets wat ik lang wou proberen! Daarnaast hebben ze ook veel soorten chocolade en nog ingrediënten om te bakken.

Decoration: Wander & Co

Deze Belgische webshop heb ik nog niet zo lang geleden ontdekt en ik was er meteen fan van! Als je houdt van schattige decoratiespulletjes (zoals ik), dan is dit zeker iets voor jou!

IMG_1645

Meestal blijft het bij mij wel alleen bij kijken en dus niets kopen maar zelfs daar word ik al blij van! Als ik dan naar een winkel ga, waar ook een webshop van bestaat, kan ik al gericht zoeken naar de dingen die me wel aanstonden op de site.

Wat is jouw favoriete webshop?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s