Nagellak in 1 keer van je nagels?!

Hey allemaal,

voor vandaag heb ik niet zoveel tijd, want ik moet namelijk leren voor een examen op woensdag. Maar ik kan jullie natuurlijk niet achterlaten zonder een stukje te plaatsen. Het is misschien niet lang maar het kan geweldig handig zijn… dus laten we beginnen.

Ik heb dit eigenlijk zelf pas vorige week ontdekt en heb nog geen nagellak gedragen en heb het dus ook niet kunnen proberen, maar ik ga het zeker gauw doen en ik heb andere mensen op video het zien doen en bij hen werkte het, hopen dat het bij ons ook lukt. Ik heb zelf nogal regelmatig moeite met al mijn nagellak van mijn nagels af te krijgen, dus wanneer ik dit zag was ik meteen geïnteresseerd. Blijkbaar kan je door het gebruik van een beetje lijm je nagellak er in 1 keer meteen helemaal afpellen. Wat je nodig zal hebben is :

potje

  • een potje dat je kan afsluiten, zodat je de lijm niet moet weggooien, maar de volgende keer opnieuw kan gebruiken
  • een verfborsteltjepenseel
  • witte lijmlijm
  • wat waterwater
  • en natuurlijk, nagelllak     essie_mint_candy_apple_008

Wat je moet doen is de lijm in het potje doen en er wat water aan toevoegen zodat het niet te dik is. Hierna smeer je je ‘brouwsel’ op je nagels en laat het drogen. Wanneer je nagels volledig droog zijn, zou je er normaalgezien zonder problemen nagellak over kunnen doen. Laat dit opnieuw drogen en je bent al klaar. Ik weet dus nog niet uit eigen ervaring of dit echt werkt, maar ik ga het zeker uitproberen, jullie ook?

En als laatste wil in graag nog weten wat jullie favoriete nagellak is, laat het me weten in de reacties. De mijne is op dit moment ‘Mint candy apple’ van ESSIE (deze kan je zien op de foto boven)

Tot over twee weken en nog veel plezier deze week.

Groetjes Marthe x

helpless-nail-polish

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s