moederdag!

Hallo beste lezers en lezeressen!

vandaag ga ik schrijven voor degene onder ons die ook een fantastische mama of stiefmama hebben en die 10 mei (deze zondag dus) iets voor haar willen doen! ik vind moederdag namelijk zeeeer belangrijk en denk dat een klein cadeautje er dan wel vanaf kan, het is ten slotte de vrouw waar je 9 maanden in hebt geleefd. ik en mijn mama komen namelijk goed overeen en doe altijd iets speciaals voor haar,het enige nadeel is dat ze op 8 mei jarig is en ik dus een beetje moet bugetshoppen omdat het zo dicht op mekaar is. hiervoor ga ik jullie dus enkele tips geven!

  • een boekje vol liefde!

charlotte heeft overlaats een superleuke post geplaatst over een personal book. dit vind ik zelf een heel fijn idee om voor je mama te maken! jullie zullen tenslotten al wel een hele hoop herinneringen hebben, of niet soms?

  • bongobon!

bongo is net zo duur als je het zelf maakt! een bongo bon is een cadau waarmee je mama haar eigen cadeau kan kiezen je hebt bv bogo’s voor een weekendje weg (en zij kan met die bon uit verschillende adressen kiezen waar ze heen wil) maar er zijn ook bongo’s die veel minder duur zijn en zeker zo leuk, zoals bv een dagje uit voor iets minder dan 25 euro kunnen jullie dan een daguitstap maken naar een van de steden die ter beschikking staan in de bon! maar er is nog veel meer en als je ze op de site besteld worden ze gratis geleverd.

  • bloemen!

klinkt cliché en dat is het misschien ook wel een beetje maar welke vrouw is nu niet blij met bloemen?
ik in ieder geval wel en ik ben zeker dat jou mama heel blij gaat zijn met een kleurig  boeket!

  • cadeaubon

is je mama een leesfreak? haal een bon bij de standaard. is ze een zoetekauw? ga dan naar een chocolatier en koop haar een waardebon. elke mama heeft wel iets waar ze dol op is en als jij haar dat cadeau geeft is ze er zeker en vast gelukkig mee

  • yoursuprise

dit is een hele leuke site waar je foto’s op vanalles kunt zetten ikzelf heb hier voor mijn vriend een knuffelbeer gemaakt met een foto van ons op zijn buik. ze leveren gratis en hebben echt leuke spullen, zoals kussens, gsmcovers, armbandjes, kettinkjes, tassen … echt een aanrader!

  • verzorgingsproducten

mijn mama gaat vaak naar haar visagiste en schoonheidsspecialiste dus is redelijk goed verzorgd als je het zo kunt zeggen. ze is dan ook altijd blij met scrub, handcrème, zeepjes, … net zoals de meeste vrouwen!

Wel dat was het dan, ik hoop dat jullie er iets aan gehad hebben en dat jullie je mama letterlijk of figuurlijk deze zondag in de bloemetjes gaan zetten!

—BO—

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s