Things I am currently loving #1

d

Ken je zo van die dingen die eigenlijk helemaal niet speciaal zijn maar waar je wel enorm van kan genieten ? Wel, daar gaat deze blogpost over en ik ben van plan om eens in de zoveel tijd (wanneer ik nieuwe favorieten heb) er een artikel over te plaatsen op de blog. Dit kan gaan over een serie, muziek, voedsel, een kledingstuk, een activiteit… Vandaag laat ik jullie de dingen zien waar ik op dit moment fan van ben ! 

New girl

Deze serie gaat over een meisje (Jess) die intrekt bij drie jongens nadat ze een zware relatiebreuk achter de rug heeft. Het zijn leuke, lichte afleveringen die ongeveer 20 minuten duren. Als je nog op zoek bent naar een nieuwe serie om te kijken zou ik deze zeker eens een kans geven. Ik ben er alvast fan van !

a

Kiwi met granaatappel & groene thee

Sinds kort mijn nieuwe standaard avond-snack. Ik gebruik granaatappelpitjes uit de diepvries, handig in een doosje van Albert Heijn. Het maakt het geheel lekker fris en het is veel makkelijker dan de pitjes telkens uit de granaatappel te halen. In combinatie met kiwi smaakt het verrassend lekker en granaatappel verbrandt ook vet, altijd leuk meegenomen toch ;). Met de groene thee ernaast is het echt dé perfecte snack voor ’s avonds naar mijn mening !

e

Mijn notitieboekje

Dit heb ik een tijdje geleden bij Hema gekocht en ik vind het echt zo leuk om er dingen in te schrijven! Ik gebruik het als dagboek, schrijf er lijstjes in, notities voor de blog … Het boekje met stickers had ik erbij gekocht maar ik had wel niet door dat ze allemaal winter-themed waren. Toch zijn er wel nog een heleboel die ik al heb gebruikt en nog kan gebruiken. Ik kan echt niet wachten tot mijn notitieboekje vol staat en ik er dan kan doorbladeren, herinneringen opdoen… en aan een nieuw boekje beginnen !

c

Buiten zijn

Vroeger zat ik elke avond standaard in de zetel voor de tv, maar de laatste tijd kijk ik amper nog tv, er zijn gewoon echt niet veel programma’s meer die me interesseren. In de plaats daarvan kijk ik dan New Girl op de computer of ik ga naar buiten. Een beetje wandelen in de tuin, naar de wolken kijken, aan bloemetjes ruiken, foto’s maken… I love it !


Tot volgende week!

Dina

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s