About us

Op deze pagina heeft iedere blogger van 4sevendays zich voorgesteld, op volgorde van de dagen waar ze op blogt. Veel leesplezier!


 

a Tine en Marthe

Heej daar iedereen in internetland,

Welkom op wat mijn kleine stukje van deze blog gaat worden.
Voor deze eerste dag heb ik strikte orders gekregen van mijn ‘baas’ over wat ik moest doen en ik mocht niet van mijn pad afwijken. Ik maak maar een grapje het idee was om jullie wat met ons kennis te laten maken. En ja i know dat was misschien een slecht grapje 🙂
Dus hier gaan we dan:
Naam: Tine (mijn achternaam ga ik niet verklappen omdat ik dan nog in zeker mate anoniem blijf.)
Leeftijd: 16
Paar uiterlijkheden: Ik ben best wel lang en slank (sommige zouden zeggen mager) ik heb een haarkleur tussen blond en ros maar de laatste tijd word mijn haar steeds blonder.
Leuke feitjes over mij: Ik ben dol op muziek, dans en lezen. Ik schrijf ook verhalen en gedichten en speel gitaar.

Okej mij was verteld het kort te houden dus hier ga ik dan afronden.
Tot de volgende keer allemaal.
Love you all already
xxx
T.


Hello internetverslaafden

Mijn naam is Marthe (met h) en ik zal net zoals Tine voor jullie uploaden op maandag. Er is mij gevraagd om mezelf een beetje voor te stellen. Maar ik heb geen zin om te veel over mezelf te vertellen, want dan zou iedereen na twee seconden liggen te snurken. Dus de enige dingen die ik op dit moment kwijt wil zijn dat ik hou van creatief bezig zijn en niet kan leven zonder muziek. Ik denk dat jullie de rest gaandeweg wel zullen ontdekken. Aangezien ik hou van creatief zijn, zal ik waarschijnlijk ook soms diy’s (do it yourself voor degene die dit niet wisten) posten en nog wat dingen die mij op het moment zelf interessant lijken. Als jullie een verzoek hebben, laat het dan ook maar weten.

Ik denk dat ik het hier maar ga afronden.

Tot snel 😀image1 Bo

Dag beste internetvriendjes,
Mijn naam is bo ik ben 15 jaar, doe wetenschappen, heb een vriend, blog op woensdag en ben 1m56, jaja ik hoor jullie al denken een dwerg dus? Nee nee lieve vriendjes de gemiddelde grootte van een dwerg is 1m45 en ik verwijs dus liever naar de term “grote kabouter”. Mijn paddenstoel is gelegen in zowel Dessel als Geel.
Waarover ik ga schrijven gaat heel verschillend zijn. (om maar een voorbeeld te geven: mijn hobby is boksen en mijn favoriete muziek is heel klassiek, ja normaal is niet mijn ding) Maar verwacht geen lange, diepzinnige en betekenis volle teksten van mij want dat gaat er niet in zitten gewoon om de reden dat ik nog al lomp ben. Ik ga hier ook niets schrijven over mijn privé leven want dan krijgen we een blog die meer op ne story lijkt en ik denk niet dat de bedoeling is. Meer zal ik jullie niet vervelen met mijn leven en normaal zal dat ook niet meer gebeuren.
Grtjs Bo


2015-02-18 06.57.10 2-1 Amber

Halloooo!
Ik ben Amber, 16 (bijna 17) jaar oud, half Egyptisch en ik ben verslaaafd aan katten 😀 ik hou mij in mijn vrije tijd vooral bezig met series kijken, acteren en figureren. Ik speel mee in de film ‘Alleen’ die over een 6-tal maanden uitkomt, gaat over pesten en zelfontdekking allemaal kijken dus! Ook ben ik in de vakantie gaan figureren bij Ghost Rockers (echt een superleuke serie op ketnet met heeeel knappe acteurs) en ik kreeg zelfs een zinnetje tekst hihi..
Nu weten jullie dus wat meer over mij!


 

IMG_1288 Ooleya

Gegroet beste lezers,

mijn naam is Ooleya Iday. Ik ben 16 jaar oud, ik heb één zusje en één broertje. Ik ben van Marokkaanse afkomst een hele andere cultuur, als je het mij vraagt. Maar in het algemeen ben ik een gewoon tiener meisje zoals de meeste hier. Ik ben dol op series, zeker als het Castle is, ik hou van mysterie en van fantasie daarom kijk ik ook graag naar Beauty and the Beast, The Vampire Diaries en Teen Wolf.

Ik lees heel graag boeken van Agatha Christie, ze schrijft mooie romans.

Nog veel lees plezier op 4Sevendays


 

DSCF1321 Charlotte

Ik ben Charlotte en ik ben, net zoals bijna al mijn mede-vloggertjes (combinatie van vriendin en blogger), 15 jaar oud. Ik had al lang de droom om een blog te beginnen, maar door een tekort aan tijd ben ik hier nooit daadwerkelijk mee gestart… Daarom ben ik helemaal in de zevende hemel door het idee een blog te beginnen, waarbij telkens één van ons (op sommige dagen zelfs 2) zijn eigen schrijf-dag heeft! Ik ga bloggen op vrijdag, en ik ga mijn schrijfsels vooral houden binnen de categoriën: Lifestyle, Books, Music, Sports,… Ik hoop dat jullie het leuk zullen vinden!!!

Bisous,

Charlotte


 

23546 Dina

Hey, mijn naam is Dina en ik ben 15 jaar oud. Mijn hobby is dansen, ik drink graag thee en ik houd van leuke winkeltjes. Qua muziek luister ik naar veel verschillende genres, waar ik waarschijnlijk ook wel wat blogposts over zal schrijven. Ik ben zeer blij dat ik eindelijk deel uitmaak van een blog, want het is iets wat ik al lang wilde, maar nooit echt aan begon. Op zaterdag ga ik de blogger van dienst zijn op 4sevendays en mijn artikels zullen over zeer uiteenlopende dingen gaan, waardoor jullie me nog beter gaan leren kennen!


 

10996151_659452870826585_3222968389894679610_n Jolien

Hallo ik ben jolien. Ik ben 15 jaar en verslaafd aan chocolade. Naast chocolade eten hou ik me bezig met dansen . Ook volg ik op woensdag een les toneel, als ik dan nog tijd over heb ga ik lopen. Ik volg zelf ook al een paar blogs en ik raakte erdoor geïnspireerd. Door mee te doen aan de blog hoop ik dat ik ook mensen kan inspireren en gelukkig maken. Zo nu weten jullie al wat meer over mij ;).


 

5 gedachtes over “About us

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s