The story of my blog life

IMG_0437

Ik vind het zo cool dat ik nu wekelijks een artikel kan schrijven op een blog, die deels van mij is! Een tijdje geleden was ik gewoon een meisje dat zelf een paar blogs volgde en er maar van kon dromen om er zelf een te hebben. Maar welke blogs ik nu volg en hoe ik daarop ben terechtgekomen, lezen jullie hier! 

IMG_0999

 Veracamilla.nl

Het begon allemaal toen ik eens aan het rondsnuffelen was op de ‘Ontdekken’-pagina van Instagram en een leuke foto tegenkwam van iemand genaamd Vera Camilla. Toen zag ik dat haar Instagram volstond met zulke leuke foto’s en ook zag ik in haar beschrijving de link naar haar blog. Ik besloot eens een kijkje te nemen op haar persoonlijke site, waarvan het hoofdthema ‘beauty’ is. Zelf draag ik geen make-up, maar toch ben ik vanaf dan haar blog dagelijks beginnen te volgen en haar artikels te lezen. Ik vond het gewoon zo fascinerend hoe ze een heel artikel over bijvoorbeeld een lipglossje kon schrijven en daar haar beroep van maken. Momenteel volg ik haar blog nog steeds, maar voor de make-up reviews pas ik meestal toch. Ik lees liever de persoonlijke posts die ze soms ook schrijft op haar blog en haar filmpjes die niet over make-up gaan, kijk ik ook graag!

Untitled-1

Teskuh.nl

Op de blog van Vera kwam ik geregeld de naam Teske tegen. Een vriendin van haar die ook een eigen blog heeft, die ik zo had ontdekt. Net als Vera schrijft ook Teske over beauty, alleen is dat bij haar maar één van de vele thema’s op haar blog. Teske is veel persoonlijker en dat vind ik ook zo leuk aan haar en haar blog. Ze schrijft artikels over zeer uiteenlopende dingen, wat het ook boeiend houdt. Van alle blogs die ik momenteel volg, is dit toch wel mijn favoriet. Maandelijks schrijft Teske ook een artikel, waarin ze andere blogs voorstelt. Zo heb ik de twee volgende sites ontdekt!

10903575_901057319913192_121699826_n

Jenniefromtheblog.com

Jennie omschrijft haar blog als een ‘lifeblog’, waarop ze dus vanalles schrijft dat haar bezighoudt in het leven. Eén van die dingen is sport en gezond eten. Deze blog had ik dan ook aangeklikt toen ik een foto bij Teske had gezien, over de vordering die Jennie op een jaar had doorgemaakt. Ik zat echter nog in mijn “goede voornemens”-fase en wilde dat ook. Ondanks al mijn mislukte pogingen tot een even gezond leven als dat van Jennie, vind ik het toch fijn om haar blog te volgen, omdat ze ook nog over andere dingen schrijft die fijn zijn om te lezen.

DSC_0171-3

Littlekeystohappiness.com

Een site van een 16-jarig meisje, dat woont in Amsterdam en blogt over alles wat haar interesseert. Deze blog vind ik zo fijn, omdat het meisje ongeveer even oud is als mij en het toch al vrij ver gebracht heeft. De stijl van haar artikels en haar blog in het algemeen is zo leuk! Doordat ze uiteraard dus nog naar school gaat, kan ze niet dagelijks iets op haar blog plaatsen, maar dat maakt het des te leuker als er een nieuw artikel online komt!

Dat waren dus de blogs die ik momenteel volg. Zoals jullie misschien wel gemerkt hebben, zijn deze blogs allemaal van Nederlandse meisjes. Tot nu toe heb ik nog geen leuke Belgische blogs gevonden die me aanspreken. Meestal zijn deze strikt over één onderwerp en niet persoonlijk en daar houd ik niet zo van. Als jullie een blog kennen die het tegendeel bewijst, laat het me dan weten in de reacties!

Tot volgende zaterdag!

Dina

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s